Helt apropå

Hejdå cykeln, hej bussen

26 oktober, 2016

Imorse tog jag bussen. Har köpt månadskort. Ska rengöra cykeln i helgen och låta den sova till mars-april någon gång. Både skönt och jobbigt. Saknar redan vardagsmotionen och friheten att kunna åka när jag vill. Läs: inte passa busstider. Men en ordentlig morgonpromenad till bussen får jag i alla fall. Och i morse unnade jag mig en kaffe i väntan på bussen (missade i vanlig ordning precis en, det är lagen).

Något jag glömt var hur mitt hår blir efter 20 minuters promenad utan mössa när det är kyligt men jag blir varm av att gå raskt. Särskilt nu när kalufsen är lite längre. Jag vill nästan gråta. Fick smyga in i omklädningsrummet och föna till de värst bångstyriga lockarna när jag kom till jobbet.

April, skynda dig!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.