Nytt Style by LindaK Tips

Så kom skorna och överaskade

20 oktober, 2016

Jag är vanligtvis inget stort fan av H&M-skor. Tycker inte att det är någon kvalitet att tala om. Inte alltid så bekväma heller. Men när jag såg de här på nätet pirrade det till i skonerven. Från H&M:s Premium Quality-kollektion. Läder in- och utvändigt. Gummisula. Tofsar. Rackarns stiliga på bild. Märkligt billiga. Tänkte att jag klickar hem dom och provar.

Idag kom dojorna. Och är över all förväntan! Mjuka och sköna att gå i. Snyggsnygga. Perfekt i storlek. Kvaliteten känns mycket mer än en femhundring. Jag vill å det varmaste rekommendera.

hmskor

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lena 20 oktober, 2016 at 22:45

  Snygga! Hur är de i storleken, små, normala, stora? Kanske skulle klicka hem ett par….

  • Reply Linda K 21 oktober, 2016 at 07:43

   jag tog min normala storlek och dom sitter perfekt.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.