Helt apropå

Hösten, var hälsad!

18 oktober, 2016

monsterKänn på den här mönster-bomben. Diverse höstiga färger ihopslängda i en stickad tröja (tack Rodebjer, jag älskar dig). Samt en ullsjal i något slags reptilmönster. Jag kallar kombinationen: bejaka hösten fullt ut.

Till detta en mörkgrå ullkjol, tjocka svarta strumpbyxor, svarta stövlar och kamelfärgad ullkappa. En dagens kommer senare.

Tycker ni att jag är överdrivet exalterad över en klädsel? Må så vara. Men ha i åtanke att jag nästan alltid cyklar till jobbet iförd mindre fancy träningskläder och därmed sällan får använda ”normala” ytterkläder. Det är väl typ det enda som gör att jag längtar efter att ställa in cykeln för i år inom kort.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.