Nytt Style by LindaK

Länge leve strumpan…

13 oktober, 2016

… värmer benet upp till rumpan! För att citera Hasse Alfredsson, även om det väl är sällan man har långa strumpor?

I och med att jag lämnade barfota-i-skorna-säsongen härom dagen tycks jag ha gått in i något av en strumpfetisch? Javisst. Jag gick loss i en reastrumplåda på Åhlens och hittade både det ena och det andra. Det ska, i mitt tycke, inte vara totala galenpannestrumpor med Snobben och Hello Kitty på. Inte heller vansinniga färgbomber. Men det kan vara kul med något annat än svart. Diskret mönstrat och silvrigt som nedan skådas. Mörkblått och mörkgrönt bryter också av men är fortfarande stiligt diskret. Och så syns skorna mer då!

strumpa1

strumpa2

Ser ni ränderna? Diskreta men ändå där!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply B-M 13 oktober, 2016 at 14:33

  jag brukar gilla svart-och-vit- prickigt! Lite ”Chanel” men litet kul samtidigt.

  • Reply Linda K 14 oktober, 2016 at 07:44

   och igår hörde jag på säkerstil-podden om Gants Girl Power-strumpor. Cool!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.