Djupa tankar

Lite Kinderägg över denna

12 oktober, 2016

Visst visst, det är ganska kallt och ruggigt utomhus nu för tiden. Men inne då! Inne på jobbet är det verkligen kallt. Det gäller att byllsa på sig. Jag kommer osökt att tänka på kashmir. Varmt, mjukt och ofta snyggt. Som den här!

softgoat

Från Soft Goat. Typ en ponch-tröja. Att ha som den är, som en lös t-shirt nästan. Eller med en långärmad top under. Varför inte en blus eller skjorta. Jag dristar mig så långt som att påstå att den till och med funkar över en klänning.

Och, är det ett par lackloafers jag anar på bilden? Är det nu jag kryper till korset?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Veronika 13 oktober, 2016 at 21:15

  Ullfrälst i höstrusket undrar, nopprar de sig mycket? Jag har länge funderat på just en dylik poncho ..

  • Reply Linda K 14 oktober, 2016 at 07:43

   min erfarenhet är att kashmir inte noppar sig lika mycket som ”vanlig” ull kan göra. visst kan det bli en och annan noppa, men inte så att ser nött och fult ut.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.