Tips

Var så artig

10 oktober, 2016

Då och då plingar det till i mailen och så har någon shoppat i bloppisen. Jag blir alltid glad när det händer. Inte direkt på grund av förtjänsten, för det är verkligen låga priser för fina plagg. Nej det som glädjer mig är att kläderna får nya hem och kommer till användning. Och att någon annan gör en god affär. Happy – happy!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Bina 11 oktober, 2016 at 10:10

  Jag har köpt av dig ett par gånger och är helnöjd! Kan hälsa från den gråa Tiger-dräkten att den har funnit ett bra hem hos min svägerska (satt inte hundra på mig, men perfa på henne). Mabel däremot har spenderat alldeles för mycket tid i sin dustbag på sistone. Lovar bättring!
  /Bina

  • Reply Linda K 11 oktober, 2016 at 10:39

   Åh vad roligt att höra! Klappa Mabel från mig 🙂

 • Reply Sara 11 oktober, 2016 at 11:31

  Jag går in ibland och suckar över att det mesta är i lite fel storlek. Fast en gång hittade jag en kjol som passade finfint så jag lever på hoppet att det ska hända igen.

  • Reply Linda K 11 oktober, 2016 at 12:29

   ja gör så! jag är liksom allt mellan small och large, så ingenting är omöjligt 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.