Djupa tankar

Facebook är död

6 oktober, 2016

Tecken på min inaktivitet på Facebook: det finns liksom inget kvar. Det enda som rullar i min list är klipp från Filip och Fredriks Breaking news. Tappar man vänkontakter när man inte gör egna inlägg eller kommenterar på andras? Eller har alla andra också lämnat?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply B-M 6 oktober, 2016 at 10:20

  Jag är aktiv ibland, men mycket mindre än för ett par år sedan. Mesta nyheterna där numera är om nån gift sig eller fått barn :). Folk har nog gått över till andra medier, Instagram är ju toppen som en bilddagbok tycker jag. Fast vill man ha tag i en person som man varken har e-mail eller telnummer till kan FB vara ganska bra.

  • Reply Linda K 6 oktober, 2016 at 11:05

   bra med påminnelse om födelsedagar! instämmer, bra att kunna leta efter folk.

 • Reply Sara 6 oktober, 2016 at 19:52

  Jag kan inte leva utan fb – har alla mina jobb-ungdomar där, i olika grupper, kommunicerar med folk och fä, jobb o privat – driver flera fb-sidor – kort sagt: oumbärligt! 🙂

  • Reply Linda K 6 oktober, 2016 at 20:41

   jag tittar in, men det känns inte speciellt meningsfullt. använder det å andra sidan inte alls i jobbet och mycket sparsamt med vänner 🙂

 • Reply Minna 6 oktober, 2016 at 20:35

  I love FB. Men det är väl vad man gör det till?

  • Reply Linda K 6 oktober, 2016 at 20:42

   i sanning! och ja, DIG har jag ju där. glädjeämne <3

 • Reply Mel E 7 oktober, 2016 at 19:04

  Jag är kvar på FB. Och på Insta. Men bloggar ju inte längre.

  • Reply Linda K 8 oktober, 2016 at 16:34

   jag älskar insta. FB not so much längre.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.