Style by LindaK

Modeoraklet skakar ännu en gång om arbetsplatsen

29 september, 2016

stripesGissa en gång om, nej gissa inte, förstå att jag självklart får kommentarer av kollegor om min klädsel när jag sätter på mig sådana här brallor. Glansiga träningsbrallor med revärer. Det är nämligen inte alla som har koll på att tränings- och funktionskläderna kommer in och beblandar sig i modet den här hösten!

Någon tycker att jag har en kul byxa. En annan säger rakt ut hur skulle det se ut om jag dök upp sådär, HA HA HA!

Ja smaken är som baken. Jag tycker det är jättesnyggt med träningsinspirerade byxor tillsammans med klackar och stickad tröja. Jag tycker det är mindre snyggt med stela intetsägande samma plagg dag ut och dag in. Men jag väljer att inte säga det till personer som klär sig så. Och jag väljer att inte bry mig så mycket om personer som lättar sig hjärta angående min klädsel.

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Josefin 29 september, 2016 at 21:24

  ”Har man inget snällt att säga så säg ingenting” är ett måtto som man trodde att alla borde ha hört under uppväxten….!!!!!

  • Reply Linda K 30 september, 2016 at 14:19

   men eller hur?! jag tror inte folk fattar när dom kläcker kommentarer till mig, det är på något sätt legitimt att säga vad som helst till hon som klär sig i deras tycke annorlunda…!

 • Reply Josefin 29 september, 2016 at 21:25

  Ps jättefina byxor!!

 • Reply Åsa 29 september, 2016 at 22:04

  Love it! Älsk när man vågar lite!! Jag är själv ganska konservativ tror jag (allt är ju relativt), men älskar när andra tar ut svängarna??????

 • Reply B-M 30 september, 2016 at 09:34

  Coola du! Har fiskbensmönstrade byxor, vadkorta med flare, idag. Har fått endel kommentarer :). Idag har jag matchat dem med en svart top, men kväll på AW tänker jag matcha med en mönstrad blus från Indiska a la S Histrup.
  Go girl!

  • Reply Linda K 30 september, 2016 at 14:17

   Tack! och YOU go girl! Låter apcool!

 • Reply Marianne 30 september, 2016 at 11:21

  Snyggt!

 • Reply anna 30 september, 2016 at 19:28

  Bra där Linda!! Håll fanan högt.

  • Reply Linda K 30 september, 2016 at 20:23

   ha ha ha! Tack, jag lovar!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.