Helt apropå

PPT med Papi Raul

22 september, 2016

Flera verkar förfasas och förundras över PowerPoint-kurs. Att det är tråkigt? Att man aldrig använder det? Stämmer inte alls för mig och mina kollegor. Forskare använder sig hejvilt av presentationer, och det är både bra och nödvändigt att kunna vara behjälplig. Det händer också att jag själv slänger ihop en och annan, så det kändes behövligt med en uppdatering.

Kursen var bra. Läraren var pedagogisk och tydlig. Men. Med jämna mellanrum började hen prata som Papi Raul! Varför i hela fridens namn detta?! För att vara rolig antar jag. Men det var mer som att hen hade en andra personlighet som ibland gjorde sig påmind. Och varje gång grimaserade jag nästan osynligt, för det var så konstigt och jobbigt att se och höra. Hen var dessutom lite lik Papi. Mycket udda.

papiraul

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply B-M 23 september, 2016 at 11:52

  ojojoj, vad jobbar folk med som INTE måste använda Powerpoint? Jag jobbar på ett globalt teknikföretag och här gör vi ju ”engineering by Powerpoint” numera ;).

  • Reply Linda K 23 september, 2016 at 12:33

   helt klart ett bra-å-ha-verktyg!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.