Helt apropå

Jag kom, jag såg, jag var kär

16 september, 2016

Den huvudsakliga (eller den ejEn:tliga) anledningen till att jag gick på Stylebys TrendTalks igår var ju att Rodebjer skulle medverka. Vilket hon gjorde. Och var underbar. Jag har verkligen en girl crush på henne. Cool, snygg, smart och gör kläder som är fantastiska. Helt klädd i sitt eget märke såklart. Hon hade vit Lux-skjorta, svarta vida skinnbrallor (jag dör, hör ni det? jag dör) och Moray-klackar. Perfekt ba. Så givetvis måste jag härma skjortan idag. Med skinnkjol istället för braxor.

lux

lux2

Resten av kvällen var helt ok den med. Jag kom dit ensam och fann att det hade en del andra gjort också. Så det gick ingen nöd på oss. Och goodiebagen var trevlig!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Barbro 16 september, 2016 at 08:32

  Håller med! Ääääälskar Rodebjer! Har du sett att Alice Bah Kuhnke nästan alltid bär Rodebjer. Har girl-crush på henne oxå ☺️

  • Reply Linda K 16 september, 2016 at 12:25

   ja och hon är jättesnygg i det! very nice 😀

 • Reply bettan 16 september, 2016 at 12:33

  Instämmer! Alltid mycket att gilla hos Rodebjer.
  Såg en glimt av hennes NYC-hem i ett ”hemma-hos-reportage” på TV. Inte dumt det heller 😉
  Skjortan är kanonfin.

  • Reply Linda K 16 september, 2016 at 13:26

   åhå det hade jag velat se. tack! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.