Helt apropå

Några timmars sysselsättning – check

10 september, 2016

Jag skickade just 339 foton till framkallning. Som sen ska in i album. Se där, sysselsättning x antal timmar framöver. Det skulle lätt kunnat bli dubbelt så många foton, men jag var hård och selektiv. Underbart att kolla igenom alla bilder från i vintras och fram till nu. Jag älskar sånt!

img_2387

Skrattar högt när jag ser den här bilden. Det var meningen att det skulle gå undan. Det gjorde det för de som åkte i den andra banorna. Men jag kom liksom ingen vart. Puttrade fram lugnt och stilla. Mum on the run?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Helena 12 september, 2016 at 11:43

  Tack för en bra blogg med inspirerande outfits. Undrar om du kan skriva om album den dag du sätter in dina foton i ett sådant? Jag framkallade själv ca 500 bilder för ett drygt år sedan och de ligger i en garderob och väntar.

  • Reply Linda K 12 september, 2016 at 20:59

   absolut, men nöje 🙂

   Och tack, vad roligt att höra!

 • Reply Sandra 12 september, 2016 at 23:35

  Var framkallar du dina bilder? Blev lite påmind av ditt inlägg… 😉 /Sandra

  • Reply Linda K 13 september, 2016 at 07:26

   på fuji.se. helt ok!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.