Helt apropå Nytt

We meet again, Trend Talks

8 september, 2016

Jag och kära kusin var på Stylebys Trend Talks förra hösten (var det väl? Eller i våras? Minne badboll). Rolig upplevelse. Jag tänkte dock att det kanske räcker så, har man sett ett har man sett alla.

Men så såg jag att min favoritmärkeskvinna alla kategorier Carin Rodebjer ska vara med den här gången. Henne är man jag ju lite kär i. Måste gå! Och Hannah och Amanda är också underhållande. Så jag har skaffat biljett. På torsdag smäller det. Det smäller på Kulturhuset.

Tyvärr kan inte kusin vitamin hänga med. Känner mig lite solo, men skit samma. Ska ni gå? Om någon känner igen mig på plats får hen gärna ha förbarmande och komma fram. Så slipper jag stå där och se oerhört upptagen ut med min mobil hela pausen.

trendtalks

Så här roligt hade vi det senast!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.