Helt apropå

Man får ju skämmas

5 september, 2016

Jag har insett att min braiga anteckningsbok från Moleskine (alltid överdrivet danskt uttal trots att märket nu növändigtvis ska vara italienskt) som jag har på jobbet håller på att ta slut. Så jag har kollat efter en värdig ersättare. Ältat om jag ska ha olinjerat eller linjerat, hårda eller mjuka pärmar, large eller x-large, svart eller någon färg.

Så slog det mig att jag kanske skulle ta en titt hemmavid innan jag beställer en ny anteckningsbok. Det skulle kunna vara så att jag har någon gammal moleskinnare liggande i byrålådan. Så, hem och kolla läget. Mycket riktigt. Det fanns ett fler tal av ovan nämnda märke. Jag plockade ut ett par stycken som ska få tjänstgöra framöver.

Skämmigt och bra på samma gång.

moleskine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.