Helt apropå

Hemma bäst. Jobb och skola också helt ok.

4 september, 2016

En riktig hemmasöndag. För min del. Alla andra familjemedlemmar och flängt på fotbollsmatcher och till kompisar. Jag och Fedra har hängt hemma och städat. Strukit. Lagat några trasiga plagg. Snutit oss 500 gånger.

I morgon blir det jobb igen. Ser faktiskt fram emot det, har en massa saker att ta itu med. Det är det som är det roliga med jobbet, lösa problem och hjälpa andra att få saker att funka. Träffa medarbetare och kolla läget. Lära sig nya grejer.

Dottern längtar också till i morgon. Att få vara i skolan igen. Och på fritids. Utmaning: inte springa, inte gunga. INTE HJULA!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.