Helt apropå

Schwoooooosch

29 augusti, 2016

Jag har en känsla av att den här veckan kommer att att gå fort. Min agenda är redan full med budget, möten, träningar, veterinärbesök, barnklipp och utbildningar. Ni ska se att det alldeles strax är fredag igen!

För övrigt hänger det blöta kläder i hela mitt arbetsrum. Jag hade helt klart inte uppfattat att det skulle regna. Det regnade inte när jag cyklade hemifrån. Det började efter en stund. Det gör det alltid. Regnet är inte på min sida. Det är det aldrig.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Linda 29 augusti, 2016 at 12:36

  Hej! En fråga: Var har du köpt din randiga Comme des Garçons tröja? Är ute efter en, men i Helsingfors där jag bor finns det inte någon affär som säljer dem. Kommer att besöka Stockholm snart och tänkte om man kunde få tag på en där. Finns ju säkert på nätet, men vill prova ju 🙂 Tack för en underbar blogg!
  /Linda

  • Reply Linda K 29 augusti, 2016 at 12:52

   Hej Linda! Jag har tre stycken, en mörkblå/vit, En röd/vit och en grön/vit. De två första har jag köpt från Dover Street market i London, en på plats och en i deras webbshop. Den gröna är en fejk från eBay (gaaanska mycket billigare än äkta vara). Jag vet faktiskt inte om Comme des Garcons Play säljs i Stockholm? Det jag kan säga är att jag tycker dom är små i storlekarna. Gå med fördel upp en storlek från din vaniga om du väljer dam. Lycka till!

   Tack vad roligt att höra, nu blev jag glad denna regniga budgetmåndag! 🙂

   • Reply Linda 30 augusti, 2016 at 22:05

    Tack! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.