Helt apropå

Tänk. Vitt. Stort.

27 augusti, 2016

Ibland tänker man väldigt mycket på något. Som idag. Jag tänker jättemycket på vita, ganska stora sneakers utan snörning. Trots vetskapen att mina fötter ser enorma ut i sådana. Så snyggt till så mycket. Tänker jag.

skor

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply bettan 27 augusti, 2016 at 23:20

  Jättefina och som sagt mycket användbara.
  Jag själv tänker väldigt mycket på en mörkblå kappa. Två dagar nu har den ätit sig in i min hjärna.

  • Reply Linda K 28 augusti, 2016 at 10:37

   mmm jag gissar det.

   åh kappor har upptagit så mycket av min tid under så många år. förutom just för tillfället, jag känner mig märkligt nog helt tillfreds. för nu…

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 28 augusti, 2016 at 10:16

  Dessa obsessions! Men hur gick det med pjucken från Ganni? Var inte de stora och vita? Fast de kanske hade snörning, jag minns inte riktigt? Själv tänker jag just nu på en kofta och en par ungefär likadana sneakers fast blå. Suck.

  • Reply Linda K 28 augusti, 2016 at 10:36

   ganni-pjucksen var inte sköna att gå i och jag såg ut som en tonåring. åkte tillbaka.

   ja man tänker en hel del så här i sensommar/hösttider 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.