Djupa tankar

Tränings(not)snack

25 augusti, 2016

Det är väl skittråkigt med människor som hela tiden måste berätta om sina träningsskador. Dom har berättat förr och dom gör det igen. Och igen. Skadat knä, alltid haft så ont i foten, kan inte träna det och det på grunda av ditt och datt. Jag gissar att det är något försvarstal till varför man inte tränar mer? Och man vill att världen ska veta det.

Eftersom det är så tröttsamsamt att höra på det undrar jag, är det inte lika pestigt att berätta det om och om igen?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Tina 25 augusti, 2016 at 09:33

    Jag berättar bara om mina skador om nån frågar! Och jo, det är tröttsamt. Och ännu lite mer tröttsamt när någon frågar och får veta att foten är ett problem, och som nästa gång vi träffas frågar om knäet fortfarande gör ont. Måste man rätta dem då, eller är det bara att hålla med…?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.