Film och teater

Mina män

20 augusti, 2016

Nu är det bara jag och Ove.

Sen åker jag hem och äter kräftor med maken.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Åsa 21 augusti, 2016 at 15:52

  Hallå! Jag sitter och surfar efter boende på Sardinien till nästa sommar, men har ingen koll på ön… Så jag tänkte fråga om du som van Sardinienbesökare kan tipsa om nån ort eller nåt område som det kan vara fint att bo i? Våra barn är 7 och 10 och simkunniga. Jag läste ju så klart ditt braiga tips från tidigare i sommar, men tänkte ifall du har nåt mer detaljerat tips att ge?

  //Åsa

  • Reply Linda K 22 augusti, 2016 at 12:38

   hej åsa!

   vi hyr ju bil och tar oss till stränder och sevärdheter. i år bodde vi en veckan i lilla byn San Paolo, en bit utanför Olbia. Mysig by, fast vi var inte där så mycket. Byn Murta Maria ligger i närheten, också fint. Stränderna däromkring är helt magiska och oftast långgrunda. tidigare år bodde vi i Pittulongu. Inte så mycket till by, men några restauranger, liten butik och glassbar fanns. Byn La Ciaccia på västra sidan ön har vi också bott i. Också fantastiskt fint, dock inte lika långgrunda stränder. Och som sagt, har man bil kan man ju ta sig. jag tror att de flesta byar/städer är bra på Sardinien! lycka till och hoppas ni får det härligt 🙂

 • Reply Åsa 22 augusti, 2016 at 12:46

  Tack! Precis vad jag behövde! Alltid bra med tips om ett ställe att utgå från!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.