Tävling

Vinnare i tävlingen #3timmarhos !!!

8 augusti, 2016

Jag ger er: gästinlägg av Minna!

Nu har vi äntligen kommit till ro och utsett vinnarna i tävlingen om en #3timmarhos!

Vilket fantastiskt gensvar och så fantastiskt att läsa om att alla ni uppskattar vardagsbilder – att ni vill ha ert vanliga liv fotograferat, så som det är. Och fortsätt att fota era familjer – ni kommer ALDRIG att ångra er, skit i om det blir lite hipp som happ och inte ”perfekt”- om några år så kommer ni älska bilderna.

Det var så pass svårt att utse vinnarna så vi bestämde oss för att det fick bli två vinnare. En familj blir fotade i oktober och den andra i april.

I oktober tänkte jag åka till Spånga och träffa Ann och Johan och deras barn Uno, Östen, Hjördis och Egon. Och i april tar jag gärna tåget till Linköping för att träffa Lisa och Fredrik och deras barn Beata och Edith!

Ann och Lisa, maila mig på [email protected] så bestämmer vi datum och upplägg.

Stort tack till alla som tävlade och om nån nu har nån extra semesterdag kvar så kan ni passa på att lyssna på den här amerikanska podden om familjefotografering. Om ni tröttnar på just min röst så finns det en uppsjö av andra familjefotografer att inspireras av.

TWiP Family 63: Minna Ridderstolpe

Kram och tack och hej!!!!
Minna och Linda 😀 😀

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.