Dagens

Lördag

30 juli, 2016

20160730Beige top COS, tyllkjol H&M, svarta ballerinas Vagabond

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Diana 31 juli, 2016 at 09:31

  Hej! Tack för fin och trevlig blogg! Går in och kikar här med jämna mellanrum, men är uuuuusel på att kommentera. 🙂

  Nu undrar jag om jag får jag vara så fräck att fråga om ett snabbt restips? 🙂 Ser att ni har spenderat delar av sommaren på Sardinien. Ser fantastiskt ut!! Sitter själv här och funderar på att boka en chartervecka på Sardinien, i september. Det blir jag, maken och vår ettårige son. Vi är dock osäkra på vilken ort vi ska välja. Spontant tänker jag ju Alghero, men samtidigt har vi inget emot en lite mindre by, med lite mindre ståhej. Således – har du något tips i valet av ort? 🙂

  • Reply Linda K 31 juli, 2016 at 16:50

   Hej! vad roligt att höra, tack! jag har fått fler frågor och tänkte sätta ihop ett det-här-gillar-jag-med-Sardinien-inlägg. kommer inom kort!

 • Reply Sara 31 juli, 2016 at 20:29

  Den t-shirten har jag också! Nu känner jag mig väldigt stilmedveten och moderiktig. Eh… Det kanske inte riktigt räcker med en T-shirt för det? Ett steg i rätt riktning i alla fall kanske?

  • Reply Linda K 1 augusti, 2016 at 17:48

   haha, absolut. gillar den mycket, diskret och funkar till det mesta!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.