Djupa tankar

Det lyssnar inte på mig!

26 juli, 2016

Mitt hår. Det börjar bli problematiskt. Ok, det spelar inte så stor roll nu under semestern. Men tillåt mig bekymras. För detta hår som vet noll om takt och stil. Som lever sitt eget liv. Som skapar aldrig tidigare skådade varianter när det blåser. Som skattar mig rakt i ansiktet. Det bekymrar mig.

Jag ringer och ringer till min frisör, än så länge utan framgång. Men något skulle verkligen behöva ske innan jobbstart. Inte nödvändigtvis kortare, men ans. Ans!

Du kanske också gillar...

2 kommentarer

 • Svara Pernilla/I will not keep calm 28 juli, 2016 at 08:49

  Mitt lyssnar inte heller. Inte alls. Värre än den mest revolterande tonåringen *fnyser*

  • Svara Linda K 28 juli, 2016 at 15:57

   det är sorgligt och bedrövligt!

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.