Djupa tankar

Tant Linda tycker till

18 juli, 2016

I morse lyssnade jag på Säker stil-poden på väg till jobbet. Och fick mig en del sanningar till livs. Som inte är mina sanningar, men ändå spännande. Låt mig nämna och kommentera några!

 • Den kända frasen ”det här plagget kan jag ha hela livet” behöver inte betyda just hela livet. Det är snarare ett år, eller möjligen tre.
  Kommentar: rimmar dåligt med budskapet om kvalitet framför kvanitet, att tänka smart och inte shoppa så mycket.
 • Man kan inte resa utan en steamer i bagaget. För att släta ut alla skrynkliga plagg.
  Kommentar: jag är nog på andra typer av semestrar än damerna. Lite skrynkel är väl typ semester? Fast hemma vore det ju piffigt att ha en!
 • Man kan inte åka på semester utan att ha vaxat benen, mani- och pedikyrat, samt färgat bryn och fransar. Och om man är borta längre än ett par veckor måste man hitta någon på plats som kan uppdatera allt detta.
  Kommentar: jag är måhända välsignad med sparsam behåring. En rakhyvel här och där räcker bra för mig. Bryn, fransar, fötter och naglar sköter jag om själv, antingen jag jobbar eller är ledig.

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anki 18 juli, 2016 at 16:35

  Heja Linda:)

 • Reply Ewa 18 juli, 2016 at 21:35

  Håller med

 • Reply Jessica E 18 juli, 2016 at 21:47

  Håller med punkt 1 och 2. Vad gäller punkt 3 så vaxar jag benen men sköter övrigt själv. Hade jag haft ekonomiska möjlighter så hade jag nog gått och gjort pedikyr och manikyr också på en mer regelbunden basis.

  Annars gillar jag Säker stil 🙂

  • Reply Linda K 19 juli, 2016 at 09:18

   jag är också stort säker stil-fan, älskar boken och gillar det mesta i poden. ibland blir det dock väldigt tydligt att vi lirar i olika prisklasser, så att säga 😉

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.