Tips

Läst och ska

14 juli, 2016

Lyxet att läsa timme ut och timme in på semestern. Jag kommer till ro på ett annat sätt än i vanliga vardagen. Naturligtvis hade jag med mig för få böcker hit. Å andra sidan, hur många böcker kan man släpa med sig? Jag har försökt läsa långsamt, det har gått sådär.


Är mycket nöjd med den valda litteraturen. Alla utom Rörelsen (sorry Ajvide Lindquist, men den är bara för flippad) kan jag rekommendera.

Härom dagen införskaffade jag 645 sidor på engelska. Det ska väl räcka de sista dagarna och flygresan hem!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jessica E 18 juli, 2016 at 21:45

  Åh, Kvinnan på tåget ligger och väntar på mig men för min del är jag glad om jag kommer hinna läsa klart den bok jag har igång just nu…Hur sjutton gör du när du får läsa timme ut och timme in..? Jag får max läsa en 20 min innan larmet går hos någon av barnen (9, 7 och 3 år gamla)…. Är det inte mellis, lunch, frukost, middag eller någon konflikt jag sa lösa så är det något annat som ska fixas… Är det jag som curlat ihjäl mina barn…??

  • Reply Linda K 19 juli, 2016 at 09:16

   känner igen det där, svårt att få någon sammanhängande tid till läsning. det blir lättare ju äldre barnen blir. mina läser själva nu och det underlättar 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.