Helt apropå

Pre semester

29 juni, 2016

Det märks att folk börjar inför-semester-flippra-ur nu. Inte minst jag själv. Fnissig, tramsig, lite glömsk, högsuckad, stavfelig (ni ska höra hur Minna är på mig när jag skriver tävlingsinläggen. Hon säger att jag slammerhamrar eller nåt) med mer och åter mera.

Hå.

Hå.

Ja.

Ja.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sandra 1 juli, 2016 at 08:47

  Apropå semester, och packning. Har en fråga, och det gäller skor! Vilket är den ultimata kombon av skor för en semester där man ska göra lite av varje, lite stad, lite bad osv. ? Hjälp!

  • Reply Linda K 1 juli, 2016 at 11:30

   åh skor! jag har faktiskt gått från att ha med lite för många par till kanske nästan för få (?!) Till vår Sardinienvistelse har jag med mig fyra par, kändes lite på något sätt. visar i ett inlägg ikväll och resonerar kring det hela! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.