Djupa tankar

Man bor inte i plagg. Man bär dom.

24 juni, 2016

Plötsligt så stod dom där, rakt framför näsan på mig. 1 par kvar, i helt rätt storlek. Hur ofta händer liksom det? Svävar på ett gäng rosa små moln! Behöver jag säga att jag kommer att bo i dessa till hösten?

Ett citat från en typisk modebloggare. Men det kunde vara vilken modebloggare som helst, för alla modebloggare skriver så om alla nyinköpta plagg. L.ö.j.l.i.g.t. tycker jag. Ingen bor i plagg. Det är skitsnack för att rättfärdiga köp. Och eftersom modebloggarna tjatar dessa meningar om och om igen måste det väl betyda att dom byggt sig en hydda av alla plagg dom ”bor i”?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Helen 24 juni, 2016 at 22:20

  Haha Word, tycker precis som du löjligt

 • Reply Lisa 25 juni, 2016 at 15:26

  Följer man sedan bloggen så ser man plagget i fråga högst två gånger under säsongen. Är fullt medveten om att allt inte syns i bloggen men för att bo i plagget borde det synas på betydligt fler dagens outfit

  • Reply Linda K 25 juni, 2016 at 19:15

   precis. och dom ska bo i så orimligt många plagg så det är omöjligt. bo schmo säger jag!

 • Reply Sara 26 juni, 2016 at 07:38

  Om det sedan är ett tunt sommarplagg som bara kan användas när det är varmt vet man ju att säsongen kommer vara ganska kort. Sedan brukar de flesta tvätta kläder efter en användning om det är något man bär närmast kroppen och om man då har en vecka till nästa tvättid blir det inte så mycket ”boende” i det plagget på ett tag. Men det verkar modebloggare förtränga. Plus då det tidigare nämnda faktum att de gärna vill visa sig i nya outfits på alla bilder.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.