Djupa tankar Film och teater

Missa slutet då

15 juni, 2016

27-DressesAv skäl vi aldrig kommer att finna klarhet i hamnade jag framför den romantiska komedin 27 dresses igår kväll. Det blev reklam och sen fortsatte filmen. Jag satt kvar. Och såg. Oerhört förutsägbar story såklart. Men jag såg. Så blev det nyheter. Som jag såg. Hade emellertid flyttat in till sovrummet då, så jag låg och såg. Reklam. Somnade till. Film började igen. Jag orkade bara inte vakna till igen utan stängde av. Och sov.

Så, hur slutar filmj***ln? Jag gissar: den elaka systerns sanna jag kommer fram och hon gifter sig aldrig med chefen, alternativt dom gifter sig och blir olyckliga. Huvudpersonen inser att hon älskar reportern och dom a) gifter sig trots allt b) gifter sig aldrig men lever lyckliga tillsammans resten av sina formidabla liv.

Ja?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Bina 15 juni, 2016 at 08:38

  Minns inte hur det slutar för systern, men på sista frågan svara jag A. Och när de gifter sig får alla de huvudpersonen varit brudtärna åt vara hennes brudtärnor i de tärnklänningar som de själva valde till sitt bröllop. Ungefär så minns jag..

  • Reply Linda K 15 juni, 2016 at 08:55

   aha! ha ha ha, det hade ju i och för sig varit kul att se. får kanske rota upp slutet på nåt sätt 😀

 • Reply Nettan 15 juni, 2016 at 19:28

  Rätt så gullig film… elaka systern gifter sig med chefen – senare, efter dom har gjort ”nystart”

  • Reply Linda K 15 juni, 2016 at 19:45

   jag inser att jag behöver se slutet.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.