Helt apropå

Denna dag

8 juni, 2016

Titta hurra, efter regn kommer solsken. De blir en skön cykeltur hem i eftermiddag. Det glädjer mig också eftersom dottern ska på badkalas efter fritids. Inte för att lite regn skulle hindra henne…

I morse inledde jag med att smita förbi MQ:s tidiga morgonreastart. Bara titta lite, tänkte jag. Eller hur. Det bar sig inte bättre än att jag kom därifrån med ett plagg jag tittat på och som nu var ganska så procentat. En märklig liten röst i mitt inre viskar att det är egentligen inte ett köp förrän det är provat och beslutat hemma. Joråsåatte.

filippakhannaFilippa K Hanna cotton jacket. Himla fin.

Vidare hade jag en ovanligt trevlig och rolig lunch tillsammans med kollegor. Länge sedan jag skrattade så mycket. Underbart när fredagskänslan infinner sig redan på onsdag.

Upptäckte små måsungar på hustaket intill. Små duniga bollar som rullar runt, och en mamma som vakar över dom. Hoppas dom klarar sig!

För övrigt kan jag avslöja att svarta jeans har funkat utmärkt än så länge. Till svart blus och svarta klackar. Saknar bara ett maffigt halsband, men det ser ut att lösa sig…

So far so good, kan vi väl konstatera.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.