Helt apropå

Va? Redan?

7 juni, 2016

Jag insåg när jag cyklade hem idag att nu ÄR det juni och sommar. Som jag har längtat så efter. Och så är jag tyvärr lite dålig på att njuta eftersom det är så mycket både på jobb och hemma som ska funka och gå ihop till semestern. Så nu tvångsnjuter jag. Det är härligt det med.

sommar

Nationaldagsmoln!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply B-M 8 juni, 2016 at 09:08

  Känner sååå igen känslan. Man längtar, längtar…och så rusar maj och juni iväg och det är massor på jobbet och barnens aktiviteter och det ena och det andra! Men i juli, då banne mig :)!

  • Reply Linda K 8 juni, 2016 at 09:30

   hetsen! försöker njuta till det lite här och var. och ja, juli!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.