Djupa tankar

Justdontgiveafuck

31 maj, 2016

Jag vill inte hänga ut någon eller några. Men. Det omöjliga i att kunna genomföra sitt jobb ordentligt och med framförhållning när man är beroende av att andra levererar och hen eller dom inte gör det. På flera dagar. Trots ständiga uppmaningar och påminnelser. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Jag tittar på den här bilden som jag har i agendan och försöker ta till mig det budskapet.

instagiveafuck

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply frida 1 juni, 2016 at 10:37

  Bra bild! Det mottot ska jag försöka tänka på mer!

  • Reply Linda K 1 juni, 2016 at 12:54

   eller hur, man får en annan syn på saker och ting. sen kommer tyvärr den där pliktskyldigheten och gör sig påmind ibland ändå…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.