Nytt

Linda, handduksförsäljerskan

30 maj, 2016

Maken är hemma från tjänsteresan, skönt. Han bringade med sig en bunt hamamhanddukar och ett dito sängöverkast. När jag berättade vad jag tidigare betalat för våra handdukar på en svensk webbshop höll han på att få ett anfall. Kostar en bråkdel i Turkiet! Så föreslog han att jag ska göra mig en business på handduksförsäljning. Ja det vore “fett najs”!

hamamlightgrey1

Du kanske också gillar...

4 kommentarer

 • Svara Jenny 30 maj, 2016 at 09:43

  Å ja, gör det!! Jag är ute efter såna inför sommaren 🙂
  Alternativ två; har du nåt tips på sida att köpa från, som inte är asdyra..?

  • Svara Linda K 30 maj, 2016 at 10:00

   mmm, får klura på det 🙂

   googla hamam handduk så trillar det ner en del som du kan jämföra mellan!

 • Svara Marie 30 maj, 2016 at 13:00

  Jag har köpt från Ottomanshop??? i Nederländerna. Såg att Indiska hade handdukar nu.

  • Svara Linda K 30 maj, 2016 at 14:38

   blir säkert allt vanligare i butik! 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.