Tävling Tips

We have a winner!

29 maj, 2016

Åh vad svårt att välja, jag vill skicka Säker stil-boken till er alla! Men nu får jag nöja mig med en och det får bli…

Mia!

Som förvirrad 33-årig småbarnsmamma kämpar jag med att hitta en klädstil som inte är för praktisk/tråkig/tantig, men jag känner mig heller inte hemma på Gina Tricot/H&M/Vero Moda. Utan en nånstans däremellan  Inspireras ofta av din sköna, klassiska stil med en twist.

Maila mig din adress så kommer boken (”som ett brev på posten” ville jag av någon anledning lägga till, jag gillar den frasen… ok jag slutar här).

Ni andra – jag tycker det är en väl värd investering att skaffa Säker stil. Jag må vara lite manisk, men jag ÄLSKAR boken. På grund av många bra resonemang och tips och inte minst av alla inspirerande foton på outfits a la Ebba och Emilia. Jag bläddrar titt som tätt i den och får nya idéer hela tiden. En utmärkt Mors Dag-present till sig själv!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mia 29 maj, 2016 at 21:37

  Men åh vad glad jag blev!! Jag som aldrig vinner något! Tack snälla!
  (och eh som förvirrad två-barnsmamma lyckas jag inte riktigt hitta din e-post nånstans på sidan så du får gärna hinta var jag ska leta…. ?)

 • Reply Mia 29 maj, 2016 at 21:39

  Ahh…nu såg jag den utomordentligt tydliga länken…..herregud, skämskudde….

  • Reply Linda K 29 maj, 2016 at 21:58

   HA HA HA ingen fara 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.