Tävling

Får det lov att vara lite Säker stil?

26 maj, 2016

bok (1)

Just ja, i goodiebagen på morgonens frukost fick man en Säker stil-bok. Den har jag ju redan (fick mitt vältummade ex signerat!) och tänkte därför skicka det rykande nya exemplaret vidare till någon behövande.

Är du i behov av tips och goda råd vad gäller säker stil? Berätta varför i kommentarerna så väljer jag en vinnare som jag skickar boken till.

Hit me!

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Johanna Eriksson 26 maj, 2016 at 20:21

  Hej Linda,
  Är gravid i v33 och gör det bästa av situationen vad gäller klädval just nu. Mycket i trikå blir det… Absolut inget fel med det och jag känner mig vacker med min kula. Har dock inga planer på att bli kvar i trikåträsket för all framtid och skulle därför gärna ta emot tips och trix om en säker stil!
  Kram från Johanna

 • Reply Eva 26 maj, 2016 at 20:37

  Den verkar skriven till mig… Hmmmm.. Fullt i garderoben men ändå typ kris varannan dag…. Hälsningar Eva

 • Reply Cissan 26 maj, 2016 at 21:01

  Jag har hela kvällen haft mina gamla lummiga myskläder som jag yogar i. Både jag och yogan förtjänar bättre!

 • Reply Erika 26 maj, 2016 at 21:19

  Oh så spännande! Jag kämpar med balansen med kontorsdresscode, det är inte helt enkelt att balansera propert/modernt/ungdomligt/respektabelt… Hoppas det går att hitta ett recept här!

  Erika.

 • Reply Ingrid Lindell 26 maj, 2016 at 21:32

  Ja, jag vill undvika att falla för olika stilar som gör att jag sedan inte får ihop stilen!

 • Reply Mia 26 maj, 2016 at 22:08

  Som förvirrad 33-årig småbarnsmamma kämpar jag med att hitta en klädstil som inte är för praktisk/tråkig/tantig, men jag känner mig heller inte hemma på Gina Tricot/H&M/Vero Moda. Utan en nånstans däremellan 😉 Inspireras ofta av din sköna, klassiska stil med en twist.

 • Reply Cecilia 26 maj, 2016 at 22:35

  Jag var först inte så intresserad av denna bok men sen du hyllat den har jag börjat lyssna på Säker Stil-podden och blivit sugen på boken. Jag har följt dig så länge och tänker att om du gillar så gör jag det säkert också! Så jag skulle bli jätteglad för boken!

 • Reply Cissi S T 26 maj, 2016 at 23:33

  En gång i tiden hade jag en hyfsat säker stil men efter ett liv av flyttar både inom och utom landet och en familj att ta hand om känns det lite som jag tappat det…
  Så lätt att glömma sig. Skulle behöva en puff för att komma ut på banan igen.

 • Reply Anna 27 maj, 2016 at 07:05

  Mitt nuvarande jobbkontrakt går ut i sommar och nu söker jag nytt för fullt. Men med klädpanik för intervju och nystart. Hoppas kunna hitta lite långsiktigt hållbara klädtankar och tips i boken!

 • Reply Ebba 27 maj, 2016 at 14:08

  Nu är jag nästan 60 fyllda och fortfarande tar jag bara något svart när jag vill känna mig säker. Behöver hjälp, hjäääälp!!

 • Reply Linda 27 maj, 2016 at 15:21

  Behöver de där små smarta lösningarna och detaljerna som kan lyfta en i övrigt basic outfit. Gillar att på ett återhållsamt sätt ta ut svängarna om du förstår vad jag menar. Sen hoppas jag att det finns lite tips om hur man klär sig efter kroppstyp och hur man framhäver sina bästa sidor. Ibland lyckas man ju verkligen få till det, men det kan vara svårt att sätta fingret på varför.

  Sen tror jag att den kan hjälpa en att se sin garderob på ett nytt sätt och ta vara på det man faktiskt redan har genom att hitta ny kombinationer etc. Kanske har jag orimliga förväntningar, men de där donnorna brukar ju veta vad de pratar om 🙂

  // Linda

 • Reply Laila 27 maj, 2016 at 16:08

  Stil ja… eller nej.. inte har jag det. Hasar fram i skolans korridorer och inser att jag klär mig som kidsen (mycket obra). Så ja, säker stil efterfrågas (eller efterlyses kanske)!//Loppan

 • Reply Christine 27 maj, 2016 at 16:11

  För att jag tappat all stil känns det som… Jag har inte längre koll och klär mig tråkigt och praktiskt. Tycker heller inte att jag har råd att köpa så mycket kläder som jag skulle vilja (man får ju typ 10 barnplagg för priset av ett vuxenplagg, och barnen växer ju så det knakar), så jag har aldrig något att ta på mig…
  Dessutom så gillar jag Ebba – hon är en av mina förebilder 🙂

 • Reply camilla 27 maj, 2016 at 20:12

  Nu är min son två år. Vabb-vintern är över, vardagslivspusslet efter förskolestart har väl ändå i någon mån satt sig. Jag är inte riktigt bekväm i min postförlossnings/småbarnsförälderkropp och därför mest kört på en svart uniform till jobbet (svarta jeans och svarta överdelar). Nu först har jag fått ork och energi att göra något åt situationen och mycket tack vare Säker Stil-podden. Dinin blogg är en annan sak som ger mig energi till kläder och jag vill göra som du, använda Säker Stil-boken att stryka under i.

 • Reply Mrs E 27 maj, 2016 at 22:35

  Jag behöver boken för att jag trots att jag köper kläder typ jämt inte vet vad jag har för stil och därför har svårt att kombinera allt jag köper. Dessutom är jag gravid nu och allt som finns för gravida är randigt, svart, grått och vitt. Var är färgerna? Hur kan man hotta upp fula gravidkläder så de blir stilfulla?

 • Reply Åsa 28 maj, 2016 at 08:28

  Hallå,
  Jag är inte ute efter att få ett ex, men skulle vilja veta vad du tycker om boken? Jag har försökt lyssna lite på deras podd men har inte fastnat, men boken kanske är bra?

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.