Helt apropå

Kall

25 maj, 2016

Det var ingen vidare varm upplevelse att cykla hem från jobbet. Blött och blåsigt. Sen iväg med barn och veckohandla. Belöning för deras medverkan: McDonalds. Inte för mig dock, jag klarar inte av det stället. Blir illamående av tanken. Så vi tog med McNuggetsarna hem och jag fick tortellini. Var fortfarande frusen och tappade upp ett bad. Men eftersom skitungarna duschat upp varmvattnet blev mitt badvatten typ pyttelite varmare än ljummet.

Nu är jag i nattlinne, tofflor och pläd. Och börjar tina upp tror jag.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 25 maj, 2016 at 22:13

  Det var svinkallt! Jag frös som en idiot. Sen åkte jag också och handlade. Fast utan barn och utan Donken. Jag tål inte heller McDonalds. Vi bara gör samma saker hela tiden :p

  Har du också sett på Tänk om ikväll?

  • Reply Linda K 26 maj, 2016 at 07:17

   ha ha ha, jag såg trailern men inte programmet. Är det bra? Du ska inte på säker stil-frukost nu på morgonen? 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.