Helt apropå

Sko-ho-ho-ho-hi-hi-ha-ha

18 maj, 2016

Tjatigt? Ja, men jag menar också att när jag går in för något så gör jag det grundligt. Här har vi lite gott och blandat i silverskoväg.

silversko

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sara 19 maj, 2016 at 06:37

  Jag kan inte se bilden. Bilden på Tilde nedan funkar finfint men inte denna. Läser på mobilen så klart. Har varit bilder tidigare i din blog som jag inte kunnat se ibland. Jag har ingen aning om varför men om du kan fixa på något sätt blir det mycket roligare att läsa din blogg! Särskilt inläggen som typ handlar om en bild blir ju lite tråkigare om man inte kan se bilden. Bra jobbat med bloggen annars! Måste beundra din uthållighet och dess förmåga att påverka min garderob. Tex strax efter att du bloggar om din jakt på en jeansskjorta kände jag också ett starkt behov av en vilket jag inte alls gjort tidigare.

  • Reply Linda K 19 maj, 2016 at 09:04

   jag upptäckte också det i morse, att den bilden inte funkade i mobil men på dator. det har säkert med format på bilden, ska kolla det. tack vad roligt att höra!

  • Reply Linda K 19 maj, 2016 at 09:11

   NU funkar det va?

 • Reply Sara 19 maj, 2016 at 09:34

  Ja! Nu funkar det!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.