Tips

Skänk mor ett leende

17 maj, 2016

Skärmavbild 2016-05-17 kl. 19.35.18

Var tredje minut föds ett barn med läpp,-käk- och gomspalt. I tredje världen dör ett av tio barn av undernäring innan de fyllt ett år. De som överlever har svårt att äta och tala och lever ofta ett isolerat liv, utan möjlighet att gå i skolan.

Operation Smile genomför kostnadsfria operationer i utvecklingsländer på barn och vuxna som lider av allvarliga ansiktsdeformiteter, framför allt läpp-, käk- och gomspalt.

Med deras senaste utskick som jag får som månadsgivare kom ett bra tips som jag vill dela med mig av. Skänk mor ett leende på Mors Dag! Passa på att göra mamma glad genom att beställa ett fint silverhalsband från Operation Smile, samtidigt som du bidrar till att fler operationer kan genomföras.

Bästa Mors Dags-presenten jag kan tänka mig!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.