Djupa tankar

Kuta med knästrumpa

17 maj, 2016

Yo, runners! Använder ni såna där kompressionsfunktionsstrumpor när ni springer? Är dom bra? Dör man värmedöden?

Jag har fått för mig att dom ser rätt coola ut. Inte nödvändigtvis neongula, men längden gott folk, längden.

strumpa

Lite fakta för den vetgirige, according to Stadium: Funktionsstrumpor med kompressionspassform och funktionsmaterialet TCS Air som ger bra andasförmåga och fukttransport. Kompression bidrar till bättre blodcirkulation vilket i sin tur leder till att blodet snabbare återvänder till hjärtat. Detta kan göra att man återhämtar sig snabbare efter träningen. Kompression är också krampförebyggande. Muskelmassan hålls ihop så att småskador och muskelvibrationer minskar. Strumporna är helt ribbade för ökad komfort, har stötdämpande områden under fotsulan samt platt söm vid tårna för att undvika risken för skav. De har också specifik design för höger och vänster fot för bästa passform.

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Anna 17 maj, 2016 at 23:38

    Jaa! Köp! Jag gillar mina jättemycket! Tycker inte alls de upplevs varma, och då har jag ändå sprungit med mina sommartid i Spanien! Se till att köp rätt storlek bara, de ska verkligen sitta åt så funkar inte att bara köpa efter sin skostorlek.. Prova ut i butik med kunnig personal.. Och prova en storlek mindre än du tror att du kan ha..

  • Reply Sara 18 maj, 2016 at 06:43

    Alltså, glömmer de inte det viktigaste i texten? Man har ju sådana där strumpor om man vill undvika att få åderbråck. Och det vill man ju.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.