Djupa tankar Style by LindaK

Hårig

15 maj, 2016

Det är knappa två veckor kvar till nästa frisörbesök. Jag längtar efter att bli ljusare. Men inte så mycket korthårigare den här gången. Snarare försöka spara lite. Inte till långt, men till mindre kort. Sen får vi se hur det blir med det, men jag testar i alla fall.

Så nu spanar jag på frisyrer på Pinterest. Och funderar över hur jag ska göra med nacken. Jag har några helt galna virvlar där som helt lever sitt eget liv. Så frågan är om jag ska låta allt hår växa eller om jag ska hålla nackhåret kort och ansat?

hår

Det här är vad jag menar med kort och ansat bak.

hår3

Längre framtill, ja.

hår4

Sabla gullunge, så här skulle jag se ut i håret any day!

hår5

Och så Audrey, snyggaste snygga med mörkt kort lockigt hår. Problemet är att så kan jag aldrig se ut, hur mycket lock jag än har…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.