Style by LindaK Tips

Den dagens som komma skall

13 maj, 2016

Så småningom ska jag få till en dagens, och under tiden kan jag meddela att den är inspirerad av gårkvällens stylistföreläsning med Linn Hägglund.

Jag följde Linns blogg back in the days, och sen har hon poppat upp någon gång ibland i olika tidningar. Väldigt snygg och stilren look. Igår visade hon hur man kan styla ett plagg, den cremevita långärmade sidentopen, på fem olika sätt. Mycket inspirerande om man är nerdig som jag. Kom på att jag har en ganska exakt sådan top/blus hängandes hemma i klädkammaren. Den är på idag, instoppad i ett par ganska baggy jeans och klackar.

Så här såg det ut igår.

styleby

Och så blir det ju en galen cliffhanger hur det ser ut på mig idag…!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.