Helt apropå

Lyckans kväll

9 maj, 2016

Håll med om att allt blir härligare och gladare när vädret är soligt och varmt. Jag kom hem varm och lycklig. Planterade ner olivbuskarna i krukorna på trappan. Vi brukar ha små buxbomsbuskar där, nu blir det alltså sydligare tongångar!

göra1

Efter middagen tog dottern och jag en sväng till cykelparken där hon tog några varv på sina rullskridskor. Full fart! Hon ser riktigt proffsig ut när hon hastar fram med alla coola skydd. Efter ett tag dök ett par killkompisar till dottern upp på sina kickbikes, märkbart imponerade av henne. Jag var också ganska mallig över min tuffa unge…göra2

Hemma igen varvade jag pannkaksstekning med läxläsarhjälp. Så, nu är morgondagens picknick ordnad. göra3

Jag tycker det blev en särdeles kväll. Nu säger maken något om Game of thrones. Orkar jag? Eventuellt.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Chirstopher 9 maj, 2016 at 23:30

    Olivlund och doriska kolonner, vilket av barnen är den blivande nationalskalden?

    / C.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.