Helt apropå

Lev lilla drömmen

9 maj, 2016

Jag prenumererar på ett veckobrev av Olof Röhlander. Veckans peptalk. Det poppar in varje måndag. Som idag. Jag tar mig inte alltid tid/lust att läsa. Lite floskligt ibland, men också små tänkvärdheter.

Nyss läste jag iallafall veckans peptalk. Han, Olof, skulle ut och picknicka med en kompis, något han längtat efter att göra länge. Och nu var det äntligen dags. Veckobrevet gick väl ut på att försöka vara lycklig i nuet. Att inte bara längta långt framåt, till sommaren, semestern, inplanerad resa i oktober. Att ”försöka bli lycklig i det som finns inom räckhåll”. Ja lite floskligt igen kanske. Men sant också.

Jag ska ha diverse möten med personer jag tycker om idag. Sen ska jag ta mig hem och åka inlines med dottern och steka pannkakor till morgondagens picknick som ungarna ska ha i skolan. Kanske hinner jag också plantera om två buskar som maken köpte igår som ska pryda trappan vid dörren hemma. Det är väl prima vardagslycka det?!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.