Helt apropå

Den som inget Friskispass har…

1 maj, 2016

… ordnar sitt eget. Äntligen fick jag användning för dom där sidorna jag rev ur en tidning för evigheter sen. En massa olika plankan-övningar som ska ge mage. Det blev så svettigt att jag flyttade ut på altanen. Fick sällskap av dottern och så körde vi förra sommarens övningar också. Man tager vad man haver!

träning

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 2 maj, 2016 at 20:37

  Det finns massor med smarta träningsappar tex Nike training club. Enda problemet är att de har för många pass att välja mellan. Gillar appar för att det är så mycket lättare att kopiera en rörelse man kan se på film än en man sett på bild och försökt läsa sig till. Bra för de dagar man inte kan åka iväg och träna.

  • Reply Linda K 3 maj, 2016 at 09:39

   Trevligt problem 🙂 jag har printat ut övningar som vi kör. håller med om att det är bäst att se på bild men lite trångt kring mobilen när man är flera.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.