Djupa tankar

Ty de förstå icke

28 april, 2016

outfitDet här har jag haft på mig idag. Grå kofta med Iron girl-tryck på ryggen, grå ullbyxor och svarta klackar (inte de på bilden, men liknande). Denna outfit har rönt så många kommentarer att jag känner att jag måste skriva om det.

Säkert fem personer har kommenterat att jag har mysbyxor på mig. Det är jättekonstigt och anmärkningsvärt. Men tydligen ändå ok på mig, får jag höra, eftersom jag ju är så moderiktig. Det är också väldigt märkligt att jag har klackar till dessa skor. Det är rent av lite tokigt!

Iron Girl-tröjan får jag alltid kommentarer för. Vad står det.. iron man…? Nehej girl! Jaha, är det du det? Eller HA HA HA HA ja nästan som hon Thatcher vad kallades hon nu igen… iron lady ja! 

Jag tycker det är ok, rent av lite roligt att folk har åsikter om min klädstil. Och jag roas även av att många är så oförstående till sådant som jag tycker är självklart. Jag har inte mysbyxor – jag har ett par ullbyxor från Dagmar, snyggt stylade till ett par svarta klackar och en cool grå kofta från Rika. Stilmässigt kan jag då och då känna mig på så fel ställe. Jag skulle ju vara i modebranschen. Hur ska jag komma dit nu då?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Susanne 28 april, 2016 at 22:10

  Jag tycker den kombinationen verkar supersnygg. Och så jobbigt med insnöade människor, som dels inte förstår vad som är ok att säga till andra och som dels inte alls har koll på mode eller rent allmänt har koll på 2016.

  • Reply Linda K 29 april, 2016 at 07:33

   jag brukar tänka att bara för att det är mitt stora intresse behöver det inte vara alla andras. en del är helt enkelt noll insatta (brukar inte sällan synas i hur de klär sig). håller med om att man kanske inte alltid behöver utbrista rakt ut vad man tycker och tänker, man kan faktiskt såra människor. oj oj oj, om jag uttalade mig om en del kollegors klädstilar… 😛

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 29 april, 2016 at 18:54

  haha, know the feeling, ibland kommer det väldigt märkliga kommentarer fastän jag inte ens har väldigt märkliga kläder på mig. Bara lite lite utanför det alla andra har. För vad det är värt: jag tycker din kombo var smashing!

  • Reply Linda K 30 april, 2016 at 09:40

   det är bättre att väcka lite uppmärksamhet med sin klädstil än att aldrig få en kommentar, eller hur? Tack! 😀

 • Reply Åsa 30 april, 2016 at 14:40

  Ha, ha! Jag vet! Jag har t ex en heldress i form av skjorta och byxor i samma tyg och mönster från Baum & Pferdgarten. Och får alltid frågan från min bror mf l om jag har pyjamas på mig?

 • Reply Mel E 30 april, 2016 at 15:19

  Jag säger som Eva Dahlgren. ”Jag vill inte passa in där jag inte passar in.”

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.