Tips

Stilig frulle coming up

28 april, 2016

frulleNågon mer som ska gå på denna? Frukostföreläsning med Ebba Klebergvon Sydow och Emilia de Poret.

Vi visar trendiga plagg och accessoarer, guidar och svarar på dina frågor. I biljetten ingår ett signerat exemplar av Säker stil, vi bjuder självklart på härlig frukost och du får en välfylld goodiebag. Hoppas vi ses!

Jag har redan boken. Den är full av hundöron, anteckningar och klotter. Undrar om jag vågar ta med den och be om ett par signaturer? Dom kanske tycker jag är galen och besatt som har läst den sjutusen gånger…

Ses vi eller?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Minna 28 april, 2016 at 10:05

  Jag ska inte med men du kanske kan lotta ut boken så får jag vinna den?

 • Reply Anna 28 april, 2016 at 20:32

  Detta hade jag gärna gått på men bor för långt bort. Du får rapportera! ?

  • Reply Linda K 29 april, 2016 at 07:33

   självklart gör jag det 😀

 • Reply bettan 28 april, 2016 at 23:22

  Åh vad jag skulle vilja gå…om jag inte bodde i Lund och måste jobba.
  Ser fram emot rapportering 🙂

  • Reply Linda K 29 april, 2016 at 07:30

   rapportering kommer självklart! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.