Style by LindaK

Four Fit Challenge 2.0

28 april, 2016

Så var veckan med fyra plagg över, för den här gången. En vecka går ju snabbt och jag har inga svårigheter att få till olika kombinationer. Förra gången jag antog utmaningen var det sommar = varmt och lättare att till exempel snöra på sig en sjal som top. Nu höll jag mig verkligen till ”de fyra”. Vilket får till följd att jag blir bättre på att addera accessoarer. En sjal om halsen, en löskrage, andra örhängen än dom gamla vanliga. Skräpvädret har dock hindrat så kul skor…

Jag känner att det är nyttigt att kläd-detoxa då och då. Få tid att tänka till kring de plagg man har och bär. Att inse hur bra man faktiskt trivs i vissa, att det är dom man återkommer till medans andra (ofta impulsköp) mest blir hängande och därmed var ganska misslyckade och onödiga inköp. Att jag ser min klädkammare på ett annat sätt. Den är full med godsaker som jag älskar. Använd dom mer i stället för att skaffa nytt! Och utanför min lilla värld finns ju faktiskt världen och miljön. Jag vill vara klimatsmart!

Testa en Four Fit Challenge du också! Det är helt ofarligt och det är en kul utmaning och en tankeställare. You go!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.