Helt apropå

Gott och blandat

24 april, 2016

Barnen drog ut efter middagen för att spela innebandy på skolgården (ligger nära). Eftersom jag, till skillnad från dom, har känsla för kyla har jag tänt en brasa i kakelugnen och satt på mig varma mjuka kläder. Vad ÄR det med vädret?! Jo det är april, men hallå?

Idag har vi grattat världens bästa pappa och morfar. Vi åt så mycket gott till lunch att vi nästan inte var hungriga till middagen. Tur för mig att jag tränade, så att lite brändes åtminstone. Blev tillfrågad efter passet om jag har lust att bli Friskis-ledare. Åh jo ja det har jag ju funderat på länge, men jag har kommit fram till att jag inte hinner/prioriterar det just nu. Fast smickrande att få frågan!

I morgon är en annan dag…

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.