Style by LindaK Tips

Braiga värror

23 april, 2016

Jag fick en fråga om mina favoritväskor. Jag gillar vardagsväskor som rymmer mycket. För att det är mycket jag behöver ha med sig för det mesta. För att jag nog tycker det är snyggare med en bamse än en pytte (om man inte ska ut på galej förstås, då får det ju bli en mindre). Så, här kommer några av mina favoriter.

Svarta skinnpåsen. Den är enkel och stilren. Rymmer mycket. Svår att tröttna på. Min kommer från Mulberry, men det finns ju en uppsjö av liknande i alla möjliga prisklasser. Mitt tips är att se till att handtagen är långa nog att ha över axeln, det är tradigt att alltid bära den i handen.

mulberry

LV Neverfull. Den är jag för tillfället lite trött på, men den är rackarns bra. Rymmer hur mycket som helst, jag brukar ha den när jag ska få plats med både jobbgrejer och träningskläder. Finns ju också i andra mönstervarianter hos LV, och liknande hos bland annat by Malene Birger och Dagmar.

louis-vuitton-neverfull-mm-monogram-canvas-icons--M40995_PM1_Interior view

LV Noe. Borde finnas i var kvinnas ägo. Så galet behändig och rymlig. Som en stor behållare utan några fack, men det löser man enkelt genom att stoppa en liten väska i. Eftersom remmen går att ändra i längd kan man även ha den cross-body. Snyyyggt! Jag har köpt min bättre begagnad, vilket är ett hett tips. Se bara till att inte komma över en fejk. Om man inte gillar LV-mönstret finns den i enfärgat också.

lv-mono-noe-gm-bag-1112-5-of-10

LV Petit Noe Epi. Javisst, en mindre variant av Noe. Jag har en svart (också vintage) och älskar den. Inte jättestor men av någon underlig anledning får massor ändå plats!

louis-vuitton-petit-noé-epi-leather-handbags--M40752_PM2_Front view

Little Liffner Crop Shopper. Ännu en svart väska. Snygg och diskret. Remmen är ställbar efter önskemål. Ja älsk på den också! Över huvudtaget är jag kär i alla Little Liffners väskor just nu.

Cropshopper_svart_sida_croco

Longchamp Le Pliage Cuir. Svart skinnpåse med lång axelrem. Perfekt att ha på resan-väska, har jag fått för mig.

longchamp_handbag_le_pliage_cuir_1512737001_0

Det kan hända att jag har några fler, men min anständighet gör att jag stannar här. Prima väskor enligt min mening!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jessica 23 april, 2016 at 21:52

  Vart tog Bruno vägen?

  • Reply Linda K 23 april, 2016 at 22:30

   bruno är kvar! som sagt, jag tar inte upp alla 😛

 • Reply Johanna Evelina 24 april, 2016 at 11:14

  Ja, tack för inlägget, inte en dålig samling! Mulberrypåsen är mycket snygg. Håller med om Little Liffner, jag har den svarta från första samarbetet med Filippa K men skulle gärna ha Tote Allmighty också, minst. Sen har jag länge funderat på en LV Noe, nu får det bli slag i saken! Ett tips för schysst väsk- (och kläd!) inspiration är Style By Aggie på insta. Vill sno stilen rakt av vareviga dag 🙂

  • Reply Linda K 24 april, 2016 at 15:53

   Little Liffner är livsfarlig, jag vill ha så många… åh vad kul, tack för insta-tipset!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.