Helt apropå

Lillelördag

20 april, 2016

Glöm inte att det är mitten på jobbveckan och lill-lördag! Alltså bara halva jobbveckan kvar. Vid lunch, för att vara korrekt.

Inte för att jag ska göra något storartat åt det. Men man kan ju livsnjuta lite allmänt sådär. Krama på barnen även om dom är trötta och lätt odrägliga (och täckta av skogårdsdamm så här års). Äta hamburgare till middag (maken ska laga Big Mac), och så har jag fått röjardille (igen). Det blir eventuellt till att röja ur några lådor eller någon garderob. Träningskläderna ligger pyrt till.

Livsnjutning? undrar ni. Ja-aa! svarar jag.

PS. Har förresten börjat lyssna på poden Lillelördag. Knäpp och underhållande. Det är roligt och fascinerande att lyssna på kvinnor som är raka motsatsen till en själv.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 20 april, 2016 at 20:30

  Jag vill också röja! Men jag orkar inte riktigt än. Men jag laddar för det. Tänk att ha en helt genomgången garderob, med bara kläder jag använder. Skulle vara fint som snus ju.

  • Reply Linda K 20 april, 2016 at 20:33

   man kan ta lite i taget, så att det inte känns oöverstigligt! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.