Helt apropå

Upp och nicka sockerdricka *

15 april, 2016

Äsch jag hann inte måla naglarna igår. Tänkte att dom skulle vara fina tills jag ska ut med tjejerna och dinera ikväll. Däremot målade jag/vi dotterns naglar. Hon hade önskemål om nåt Chanel-lack som jag inte kan beskriva färgen på (hon skiter fullkomligt i om det är Chanel eller nåt annat märke, hon går på vilken färg hon tycker är fin) på tånaglarna och på fingernaglarna blev det rosa och sen rosa glitter på det. Stiligt värre domherre.

Däremot hann jag sitta en evighet och lägga upp en klänning som jag har på mig idag. Den måste tråcklas för hand och den tog nästan aldrig slut. Men resultatet blev bra!

* Kul och töntigt med såna där rimfraser. Jag kommer aldrig att sluta!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply bettan 15 april, 2016 at 10:02

  Verygood gummisnodd att du inte slutar…:)

  • Reply Linda K 15 april, 2016 at 10:52

   Assabrassa mandelmassa! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.