Djupa tankar

Too soon!?

8 april, 2016

Jag kom hem och började plocka upp vinterstövlar på vinden. Är det för tidigt tro? Jag har en och annan stövlett kvar, men man är ju inte jättesugen på att dra på Pistolerna eller de fodrade dojorna längre. Nej nu vill jag ha barbent och strumpfritt!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Nettan 8 april, 2016 at 19:46

  Jag plockar bort vintern senast 1 april. Hellre fryser än att behöva bära vinterjackor och stövlar från april 😉 Däremot är jag jättefrysen om benen, så för mig blir det strumpbyxor och tunna strumpor (svarta, färgade, ofärgade) länge… barbent är inte att tänka på förrän temperaturen kommer upp i 20 grader utomhus.

  • Reply Linda K 9 april, 2016 at 15:00

   instämmer angående barbent. till klänning och kjol får det bli strumbyxor ett tag till. dock aldrig hudvfärgade, det är verboten! :O

 • Reply Chirstopher 8 april, 2016 at 21:23

  Pistolerna är ALDRIG fel!

  /C.

  • Reply Linda K 9 april, 2016 at 14:59

   kanske inte, men det blir varmt på vår och sommar…

 • Reply Nettan 9 april, 2016 at 20:04

  Hmmmm… jag gillar hudfärgad 🙂 tänk, vissa hatar, andra hatar mindre = bär den alltså
  Jag kan ju inte ha svarta strumpbyxor i maj?? (om det är kallt alltså)

  • Reply Linda K 9 april, 2016 at 21:18

   svårt det där, men jag undviker ändå hudfärgade strumpbyxor. hellre byxor i maj i såfall!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.