Helt apropå

Sko-ho?

6 april, 2016

Lugna nu, jag köper inte allt jag gillar och visar upp här. Som här: metallic är ju ändå cool. På ett par sneakers! Rackarns vad trevligt till vår och sommarben. Eller, tröttnar man? You be the judge!

rizzominerva

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Johanna Evelina 6 april, 2016 at 15:32

  Jo men köp! Jag har ett par som är extremt lika dessa på bilden. Jag skulle nog vilja säga att min stil är ganska lik din också, och hittills har jag känt mig assnygg i de här skorna i kombination med precis allt jag har i garderoben. (Använder då dock sällan multifärgade eller blommiga klädesplagg utan ser mer ut som ett lite coolare skyltex från Filippa K, men men…) Jeans, kostymbrallor, kashmirtröjor, pennkjol, skjorta, grovstickade tröjor, stilrena kappor, skinnjackan… Det är ju på ett par skor man kan freaka ur helt, så köp bara 🙂

  • Reply Linda K 6 april, 2016 at 20:06

   aaaargghhhh du håller på att övertala mig! 😀

 • Reply bettan 6 april, 2016 at 17:16

  Löp och köp!
  Älskar mina 🙂

 • Reply Ingrid Lindell 7 april, 2016 at 21:12

  Men , nej! Snart slår jag också till på dem!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.